EDUKATIVNO PREDAVANJE ZA POLJOPRIVREDNIKE

Objavio: Svibanj 5, 2022 Vijesti
image (4)

Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. i Klaster papirne industrije, strojarstva i energetike pozivaju vas na edukativno predavanje za poljoprivrednike o aktualnim novostima kod podnošenja zahtjeva za izravnu potporu, mogućnostima kreditiranja u poljoprivredi i najavljenim natječajima iz mjera ruralnog razvoja.

Na predavanju će se predstaviti:

  1. Novosti kod podnošenja zahtjeva za izravnu potporu i IAKS mjere ruralnog razvoja 2022. godine
  2. Mogućnosti kreditiranja: HAMAG BICRO i HBOR
  3. Mjera 6.4.1. – Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima

Edukativno predavanje održati će se u ponedjeljak 09. svibnja 2022. godine s početkom u 17,30 sati u prostorijama LRA Belišće na adresi Vijenac S. H. Gutmanna 24, Belišće (iza pošte).

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je prijaviti se putem emaila: maja.medurecan@lra-belisce.hr ili telefonom na broj 099 529 4547.

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori