EIT FOOD, EMPOWERING WOMEN IN AGRIFOOD

Objavio: Lipanj 1, 2022 Vijesti
aktualnolight_elementi8583slika1-600x377

U suradnji s @EIT Food inicijativom, @Lean Startup Hrvatska pokreće EWA program s ciljem pružanja podrške poduzetnicama u ranoj fazi njihove karijere kako bi uspješno razvili održivo poslovanje. EWA je u potrazi za hrvatskim poduzetnicama koje imaju ideju ili razmišljaju o poboljšanju poljoprivredno-prehrambene industrije.

Lean Startup Hrvatska će odabrati 10 sudionica za sudjelovanje u 6-mjesečnom programu koji će im ponuditi:

Online treninzi

Personalizirano mentorstvo i stalnu podršku

Pristup EIT Food zajednici

Mogućnosti financiranja

Za sudjelovanje u programu potrebno je posjetiti https://form.typeform.com/to/llQY9dHY, odabrati zemlju u kojoj se projekt provodi (Croatia) te ispuniti F6S prijavnu formu (prije ispunjavanja potrebno se je registrirati na F6S pltaformu).

Ukoliko imate pitanja vezana uz sudjelovanje ili želite saznati više o programu, pridružite se Q&A sesiji 2.6. u 10 sati putem Zooma.

Prijave za Q&A https://bit.ly/ewaqa26

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori