JAVNI POZIV ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA UDRUGA KOJE PROMIČU POLJOPRIVREDU I VRIJEDNOST RURALNOG PROSTORA REPUBLIKE HRVATSKE ZA 2022. GODINU.

Objavio: Kolovoz 8, 2022 Vijesti
preuzmi-2

03.08.2022. godine Ministarstvo poljoprivrede objavilo je drugi Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2022. godinu.

Pravo prijave na Javni poziv imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama (Narodne novine, broj:74114,70117 i 98/19) i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske.

 

IZNOS POTPORE: 5.000,00 – 50.000,00 kuna

Ministarstvo će dodjeljivati financijsku potporu udrugama koje sudjeluju u organizaciji manifestacija koje se održavaju od 1. kolovoza do 31. prosinca 2022. godine u trajanju od najviše 5 dana (radionica, seminar, okrugli stol, konferencija, simpozij, sajam…)

ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA:

Javni poziv za financijsku potporu otvoren je danom objave na mrežnim stranicama Ministarstva, a zahtjevi se podnose zaključno s 3. rujna 2022. godine.

Više detalja na linku: https://poljoprivreda.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji/drugi-javni-poziv-za-financiranje-programa-i-projekata-udruga-koje-promicu-poljoprivredu-i-vrijednost-ruralnog-prostora-republike-hrvatske-za-2022-godinunova-kategorija/5632

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori