JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA GOSPODARSKIH SUBJEKATA ZA ULAGANJE U MJERE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I OIE

Objavio: Studeni 10, 2021 Vijesti
solar-system-2939560_1920-600x377

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za dostavu neobvezujućeg pregleda ulaganja iz sredstava Modernizacijskog fonda.

Modernizacijski je fond program pomoći namijenjen podršci deset država članica Europske unije s nižim dohodcima, kako bi se omogućio njihov brži prelazak prema klimatskoj neutralnosti, omogućila modernizacija energetskog i industrijskog sektora.

Poziv je namijenjen poslovno aktivnim malim, srednjim i velikim poduzećima  sa sjedištem na području RH registriranima za područje C: Prerađivačka industrija (NKD 2007) koji imaju spremne projekte s mogućnošću početka u sljedeće dvije godine.

Prioritet su ulaganja u povećanje energetske učinkovitosti, proizvodnju i uporabu električne energije iz obnovljivih izvora te ulaganje u projekte koji će doprinijeti smanjenju emisija stakleničkih plinova.

Zainteresirani gospodarski subjekti svoj interes mogu prijaviti od 23.11.2021. u 16h na adresu elektroničke pošte Ministarstva: modernizacijski-fond@mingor.hr.

Sva dokumentacija se dostavlja u elektroničkom obliku, u Excel formatu na hrvatskom i engleskom jeziku, s naznakom: Javni poziv za dostavu neobvezujućeg pregleda ulaganja iz sredstava Modernizacijskog fonda – iskaz, daje se.

Svaki projekt potrebno je zasebno prijaviti na Obrascu 1.

Detaljnije informacije o Javnom pozivu, zajedno s obrascem prijave, dostupne su na linku.

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori