OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA NATJEČAJ ‘AJMO!’

Objavio: Srpanj 4, 2024 Vijesti
images-1

Organizator: Ured za izvoz glazbe Hrvatska (WMMC)
Financijska podrška: Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske (MKM)
Završetak natječaja: 15.07.2024.
Korisnici natječaja: Za sredstva mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe (dalje u tekstu: Organizator) i to:

  • Udruge
  • Javne ustanove
  • Samostalni umjetnici (ukoliko vode poslovne knjige)
  • Trgovačka društva
  • Obrti

Ukupni fond: 100.000,00 €
Iznos po Organizatoru: 10.000,00 € bruto (za 10 Organizatora)

Teritorijalna raspodjela: Natječaj isključuje održavanje programa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, te je cilj što ravnomjernije raspodijeliti organizatore na teritoriju cijele Hrvatske.

Opis natječaja:

Natječaj ‘AJMO!’ je pilot projekt organiziran od strane WMMC uz financijsku podršku MKM. Cilj natječaja je potaknuti koncertnu aktivnost i razvoj publike u manjim mjestima izvan makroregionalnih centara Hrvatske.

Cilj natječaja:

Cilj ovog natječaja je osigurati razvoj koncertne djelatnosti na području čitave Republike Hrvatske. Projekt je usmjeren prema glazbenim žanrovima koji u ovim područjima ne mogu opstati kao profesionalna komercijalna djelatnost, tretirajući razvoj ovih žanrova kao kulturno područje od javnog značaja. Ovaj natječaj je korak prema stvaranju inkluzivnog i participativnog modela podrške koncertnoj aktivnosti u cijeloj Hrvatskoj.

Detaljnije možete pogledati na: https://wemovemusic.hr/natjecaj-ajmo/

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori