OBJAVLJEN POZIV NEW EUROPEAN BAUHAUS BOOSTER 2.0

Objavio: Veljača 2, 2023 Vijesti
NEB-Booster2-600x377

Europski institut za inovacije i tehnologiju (EIT) objavio je poziv za dodjelu potpora start-up ili rastućim poduzećima koja razvijaju inovativna rješenja u skladu s temeljnim vrijednostima Novog europskog Bauhausa (održivost, estetika i uključivost) i sljedećim prioritetima:

  • ponovno povezivanje s prirodom,
  • vraćanje osjećaja pripadnosti,
  • davanje prioriteta mjestima i ljudima kojim je to najpotrebnije,
  • potreba za dugoročnim razmišljanjem o životnom ciklusu u industrijskom ekosustavu.

Kako bi pomogli u poticanju nove europske transformacije, članovi EIT zajednice uključujući EIT Digital, EIT Climate-KIC, EIT Food, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility pružit će ovu podršku najinovativnijim pothvatima koji pokreću održive promjene u gradovima, industriji, na dobrobit klime, proizvodnje hrane i podizanja opće kvalitete života ljudi.

Dvadeset odabranih poduzeća dobit će financijsku podršku u ukupnoj vrijednosti od milijun eura, a prihvaćeni programi bit će financirani bespovratnim sredstvima u iznosu od 10 do i 40 tisuća eura. Također, putem ovoga poziva dobit će priliku razvijati se kroz mentorstvo, trening te umrežavanje u međunarodnoj zajednici inovacija.

Rok za prijavu je 13. ožujka 2023. godine, dok je objava rezultata najavljena za svibanj iste godine.

Više:
https://www.eitdigital.eu/our-messages/calls-tenders/new-european-bauhaus-booster-2/?utm_medium=newsarticle
https://eit.europa.eu/our-activities/opportunities/supporting-socially-conscious-innovators-introducing-new-european

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori