ODRŽANA EDUKACIJA ZA RAD NA STROJU ZA PROIZVODNJU PAPIRNIH SALVETA

Objavio: Listopad 22, 2021 Vijesti
IMG_20211021_102110

U četvrtak, 21. listopada, tvrtka Mega Vektor d.o.o. iz Čačka, u suradnji s Lokalnom razvojnom agencijom Grada Belišća, održala je edukaciju za rad na stroju za proizvodnju papirnih salveta. Edukaciji su prisustvovali članovi Klastera papirne industrije, strojarstva i energetike, stanari Poduzetničkog inkubatora Polet te ostali zainteresirani poduzetnici.

Edukacija je održana u Poduzetničkom inkubatoru Polet gdje će stroj biti na trajnom raspolaganju svim zainteresiranim poduzetnicima u sklopu budućeg edukacijskog centra za proizvodnju finalnih proizvoda od tissue papira.

U narednim tjednima poduzetnici će moći sudjelovati i u dodatnim edukacijama iz područja proizvodnje i prerade tissue papira, o čemu će biti pravovremeno obaviješteni. Aktivnostima poput ovih Lokalna razvojna agencija Grada Belišća i Klaster papirne industrije, strojarstva i energetike nastavljaju poticati poduzetničke aktivnosti i razvoj papirne industrije u Belišću i širem prekograničnom prostoru.

Edukativni stroj, vrijedan preko 20.000 eura, nabavljen je u sklopu projekta Enabling Development of Sustainable Cross – Border Clusters  (CBC Clusters), financiranog sredstvima Interreg IPA  programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014.-2020.

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori