Održana radionica ” Mogućnosti prijenosa poslovanja i financiranja poduzetnika i poljoprivrednika u ruralnom razvoju”

Objavio: Ožujak 6, 2023 Vijesti

Dana 06. ožujka 2023. godine, u organizaciji Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o. i Lokalne razvojne agencije Grada Belišća d.o.o., održana je besplatna radionica na temu “Mogućnosti prijenosa poslovanja i financiranja poduzetnika i poljoprivrednika u ruralnom razvoju”.

Radionici, koja je bila održana u prostorijama Lokalne razvojne agencije Grada Belišća, prisustvovalo je oko trideset nositelja/članova OPG-a i poduzetnika. Najviše zanimanja izazvao je indikativni plan objave natječaja za 2023. godinu za investicije u poljoprivredi. Poljoprivrednici koji planiraju investirati u unaprjeđenje, modernizaciju i širenje svoje poljoprivredne proizvodnje su dobili uvid u zahtjeve pojedinih intervencija vezane uz prihvatljivost korisnika, prihvatljivost aktivnosti, intenzitet potpore i visine financiranja, kao i druge važne informacije.

Poljoprivredna gospodarstva koja planiraju prijave na spomenute natječaje temeljem dobivenih informacija moći će se kvalitetnije pripremiti, kako za prijavu, tako i za provedbu svojih projekata uz podršku zaposlenika poduzetničkih potpornih institucija Grada Belišća.

 

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori