ODRŽANO SAVJETOVANJE PODUZETNIKA NA TEMU „ZAKON O RADU U PRAKSI“

Objavio: Rujan 19, 2017 Vijesti
polet

Dana 18. rujna 2017. godine, u prostoru Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o. Belišće održano je savjetovanje poduzetnika na temu „Zakon o radu u praksi“. Organizatori savjetovanja bili su Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o., Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. Belišće i Hrvatska udruga poslodavaca.

Predavač, Ivan Sarić, pravni savjetnik HUP-a iz Regionalnog ureda Osijek, održao je  savjetovanje u vezi primjene Zakona o radu u praksi s kojim poslodavci imaju česte poteškoće. Polaznici su kroz radionicu ostvarili kreativnu razmjenu znanja i iskustava radi pravilnijeg provođenja ovog Zakona što je preduvjet za izradu zakonitih odluka. Ciljevi radionice su bili upoznati polaznike s praktičnim rješenjima potrebnim za što učinkovitiji i kvalitetniji rad u primjeni ovog Zakona, kako bi se izbjegle nepravilnosti u primjeni, te je poslodavcima prikazana i sudska praksa u rješavanju sporova po pitanju primjene Zakona o radu u pojedinim slučajevima.

Ovo je jedna u nizu radionica koju provode Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. i  LRA Belišće s ciljem povećanja konkurentnosti i informiranosti lokalnih poduzetnika, što je jedan od preduvjeta za gospodarskog rast i razvoj grada Belišća.

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori