POZIV IZLAGAČIMA NA OSJEČKI JESENSKI SAJAM

Objavio: Kolovoz 25, 2022 Vijesti
23-osjecki-jesenski-sajam-8-600x377

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, organizira 25. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, Šandora Petefija 204/a, u terminu od 14. do 16. listopada 2022. godine.

Sajamska priredba programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje, ekologiju s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika, OPG-ova, sajam je prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.

I ove godine, u sklopu 25. Osječkog jesenskog sajma održat će se 27. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, u organizaciji HGK ŽK Osijek. 27. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda dio je manifestacije Dani meda u Hrvatskoj koja će promovirati pčelinje proizvode kroz degustaciju, prodaju, stručno savjetovanje i edukativne aktivnosti.

Nastavljajući pozitivna iskustva od ranijih godina, na priredbi će pod pokroviteljstvom Osječko- baranjske županije biti održana 9. Izložba ženskog poduzetništva i 6. Izložba braniteljskog poduzetništva. U suradnji s Veleposlanstvom republike Mađarske, najavljujemo i zajednički nastup i prezentaciju mađarskih gospodarstvenika, te organizirani B2B sastanak s hrvatskim gospodarstvenicima.

U nastavku možete preuzeti Prijavu s uvjetima izlaganja na sajmu:

Obrazac-prijave

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori