POZIV NA EDUKACIJU O PROIZVODNJI I PRERADI TISSUE PAPIRA

Objavio: Studeni 10, 2021 Vijesti
CB2-logo

Pozivamo sve zainteresirane na drugu edukaciju o proizvodnji i preradi tissue papira, kreiranu u sklopu projekta Enabling Development of Sustainable Cross – Border Clusters  (CBC Clusters), financiranog sredstvima Interreg IPA  programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014.-2020.

Edukacija će se održati u petak, 12. studenog 2021. s početkom u 13h u prostorijama Klastera papirne industrije, strojarstva i energetike, S.H. Gutmanna 24, Belišće.

Edukacija će se bazirati na Programu edukacija članova Klastera papirne industrije, strojarstva i energetike koji je također izrađen u sklopu projekta i dostupan putem mobilne aplikacije Cross-Border Cluster Belišće – CB2.

U uvodnom predavanju, održanom 27. listopada, članovi Klastera i ostali zainteresirani subjekti imali su se prilike upoznati s povijesnim razvojem proizvodnje papira i sirovine nužne za njegovu proizvodnju te dobiti elementarna znanja o energiji potrebnoj za proizvodnju papira kao i tehnološkom postupku za proizvodnju celuloze i papira.

Novi ciklus predavanja tematski će obraditi dvije cjeline – proizvodnju tissue papira i konverting, odnosno preradu tissue papira, i to na sljedeći način:

II PROIZVODNJA TISSUE PAPIRA

  1. Povijest proizvodnje tissue papira
  2. Svjetska tissue industrija danas i predviđanja u budućnosti
  3. Proizvodnja tissue papira u Belišću i opravdanost buduće proizvodnje
  4. Proizvodnja tissue papira – opis tehnološkog procesa

III KONVERTING – PRERADA TISSUE PAPIRA

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori