POZIV NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA ENABLING DEVELOPMENT OF SUSTAINABLE CROSS-BORDER CLUSTERS (CBC CLUSTERS)

Objavio: Studeni 16, 2021 Vijesti
CB2-logo

Lokalna razvojna agencija Grada Belišća poziva na završnu konferenciju projekta Enabling Development of Sustainable Cross-Border Clusters (CBC Clusters) sufinanciranog sredstvima lnterreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska — Srbija 2014.-2020.

Konferencija će se održati u Belišću, 22. studeni 2021. s početkom u 10:00 sati u svečanoj dvorani hostela Belišće , Dravska obala 1 /A, Belišće.

Konferencija će se, osim u fizičkom obliku, organizirati i u u online formatu webinara koji se prenosi internetom u realnom vremenu, a uključuje video, audio i tekstualnu komunikaciju između sudionika.

U sklopu konferencije održati će se i Dani otvorenih vrata EU projekata i javnosti predstaviti EU projekte Grada Belišća i njihov doprinos razvoju lokalne zajednice.

Zbog epidemioloških je razloga konferencija u fizičkom obliku ograničena na 50 sudionika. Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu.

*Zbog epidemioloških uvjeta molimo da dolazak potvrdite na email: info@lra-belisce.hr

COVID potvrde su obavezne.

Za pregledavanje sadržaja web stranice morate prihvatiti korištenje kolačića. više informacija

„Poduzetnički inkubator Polet d.o.o.“ u obavljanju djelatnosti, prikuplja i obrađuje osobne podatke, poštujući sve relevantne zakonske i podzakonske akte RH i EU štiti vašu privatnost i prema vašim osobnim podacima odnosi se s posebnom pažnjom. Više

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice ili klikom na gumb "Prihvati" pristajete na korištenje kolačića. Saznajte više

Zatvori